Проектът COPKIT организира поредица от безплатни уебинари за правоприлагащите органи и съответните заинтересовани страни, но също така всеки друг, интересуващ се от темата, може да се присъедини.

Всеки уебинар е възможност да се запознаете с целите, методологиите и инструментите на COPKIT и да зададете въпроси на нашите партньори.

Ако сте пропуснали уебинар или искате да го гледате отново, всички записи ще бъдат налични тук по-долу.

Регистрирайте се, за да получавате нашия бюлетин, за да сте в крак с новините и първи да разберете кога предстои следващият уебинар.


Предстоящ уебинар

Уебинар # 4: Извличане на информация от реклами на darknet

През последното десетилетие Darknet създаде безпрецедентни възможности за трафик на незаконни стоки, като оръжия и наркотици, и предостави нови начини да предложи престъпността като услуга.

В този уебинар представяме различни техники за обработка NLP за извличане на структурирана информация, като имена на обекти, връзките между тях и събития, от неструктурирани текстове на реклами в darknet.

Дата: 16 септември 2020 г. | 11:00 ч. CEST (GMT + 2)

Регистрирайте се тук, за да присъствате.


Гледайте предишните уебинари:


Уебинар №1: Представяне на проекта COPKIT

В този уебинар представяме целите и методологията на проекта.

Гледайте тук:


Уебинар # 2: Инструмент за намиране на модели в рекламите в darknet

В този уебинар предоставяме общ преглед на основните аспекти на инструмента, обяснявайки как може да се използва за откриване на нови знания под формата на взаимоотношения или модели, произтичащи от анализа на рекламите в darknet, с особен фокус върху трафика на огнестрелни оръжия.

Гледайте тук:


Уебинар # 3: Secure Test Lab: Тестова платформа за оценка на изследванията на данните за сигурност

В този уебинар представяме лабораторията за сигурно тестване, разработена в контекста на проекта COPKIT. Платформата осигурява безопасна среда за тестване и оценка на инструментите COPKIT, използвайки данни от правоприлагащите органи. Това позволява на изследователите да оценят ефективността на своите методи и също така дава възможност на правоприлагащите органида оценят въздействието на предложените техники.

Гледайте тук:

Повече информация тук: https://copkit.eu/webinars/