messages.Skip to main content

Фондация „Право и Интернет“ е българска неправителствена организация, понастоящем научно-изследователски център, който подкрепя и осъществява собствени научни изследвания, програми и проекти в областта на правните, технологичните, икономическите и социалните въпроси, свързани с бързото навлизане на информационните и комуникационни технологии както в публичния, така и в частния сектор.

Мисията на организацията е да допринесе за цялостна трансформация на обществото, за да може то да отговори адекватно на съвременните предизвикателства в дигиталния свят. Основните области, в които Фондацията съсредоточава дейностите си, са свързани с развитие на нормативната уредба на обществените отношения в електронна среда чрез изготвяне на правни и етични анализи, насърчаване на качественото образование и ученето през целия живот, равенство между половете, защита на децата от насилие.

За да постигне своята мисия, Фондация „Право и Интернет“ инициира иновационни научно-изследователски проекти, образователни дейности, обмен на добри практики, както и силни партньорства с национални и международни институции.

Финална среща на консорциума по проект MIICT

13.12.2021 #Проекти

Финална среща на консорциума по проект MIICT

На 29 ноември 2021 г. се състоя финалната среща на консорциума по проект MIICT, която се проведе онлайн. По време на срещата, всички партньори предста...

Среща на работната група по създаване на чек-лист по проект FORMOBILE във Франкфурт

13.12.2021 #Проекти

Среща на работната група по създаване на чек-лист по проект...

На 1ви декември 2021 във Франкфурт, Германия, членовете на работната група по създаване на чек-лист на проект FORMOBILE участваха в обширна и ползотво...

За реализирането на международни проекти,
Фондацията е изградила широка партньорска мрежа

Ролята на културата и управлението на риска при природни или предизвикани от човешка дейност бедствия (CARISMAND)
Технологии за взаимодействие между гражданите в подкрепа на модела „Полиция в близост до обществото“ (CITYCoP)

Вижте всички проекти

Партньори

© Фондация "Право и интернет" • Политика за поверителност Общи условия

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.