messages.Skip to main content

Фондация „Право и Интернет“ е българска неправителствена организация, понастоящем научно-изследователски център, който подкрепя и осъществява собствени научни изследвания, програми и проекти в областта на правните, технологичните, икономическите и социалните въпроси, свързани с бързото навлизане на информационните и комуникационни технологии както в публичния, така и в частния сектор.

Мисията на организацията е да допринесе за цялостна трансформация на обществото, за да може то да отговори адекватно на съвременните предизвикателства в дигиталния свят. Основните области, в които Фондацията съсредоточава дейностите си, са свързани с развитие на нормативната уредба на обществените отношения в електронна среда чрез изготвяне на правни и етични анализи, насърчаване на качественото образование и ученето през целия живот, равенство между половете, защита на децата от насилие.

За да постигне своята мисия, Фондация „Право и Интернет“ инициира иновационни научно-изследователски проекти, образователни дейности, обмен на добри практики, както и силни партньорства с национални и международни институции.

Събитието EMPLOY Info Day се проведе в рамките на проекта EMPLOY

29.07.2021 #Проекти

Събитието EMPLOY Info Day се проведе в рамките на проекта...

Днес, (29 юли) екипът на Фондация „Право и Интернет“ успешно проведе събитието EMPLOY Info Day: Представяне на менторската платформа EMPLOY по проект...

Доц. д-р Мартин Захариев гост в Bloomberg TV Bulgaria

27.07.2021 #Новини

Доц. д-р Мартин Захариев гост в Bloomberg TV Bulgaria

Доц. д-р Мартин Захариев ще бъде гост в Bloomberg TV Bulgaria.

Проведе се фокус група в рамките на проект A4

27.07.2021 #Проекти

Проведе се фокус група в рамките на проект A4

Днес, (27 юли), екипът на Фондация „Право и Интернет“ (ФПИ) проведе фокус група в рамките на проект „Преодоляване на границите за ефективно полицейско...

За реализирането на международни проекти,
Фондацията е изградила широка партньорска мрежа

Ролята на културата и управлението на риска при природни или предизвикани от човешка дейност бедствия (CARISMAND)
Технологии за взаимодействие между гражданите в подкрепа на модела „Полиция в близост до обществото“ (CITYCoP)

Вижте всички проекти

Партньори

© Фондация "Право и интернет" • Политика за поверителност Общи условия

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.