На 24.09.2019г. д-р Мартин Захариев, правен експерт към Фондация „Право и Интернет“, взе участие в събитието „Bulgarian Digital Week”, което се проведе в рамките на 75-тия Международен Технически Панаир – гр. Пловдив, като гост лектор на тема „ПРАВНОТО РЕГУЛИРАНЕ В НЕОГРАНИЧЕНИЯ И НЕУПРАВЛЯВАН ВИРТУАЛЕН СВЯТ – ВЪЗМОЖНО ЛИ Е?“, в конференцията „Cyberlaw, Cybercrime & Cybersecurity“.

Седмицата на дигиталните технологии (Bulgarian Digital Week) (23.09.2019г. - 28.09.2019г.) е най-голямото събитие в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии.

Това е витрина на индустрията, демонстрираща напреднали постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара за предстоящата година, както и удобна демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми, комуникация между професионалистите в бранша, доставчици и купувачи.

Bulgarian Digital Week е проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката.

Повече за събитието може да откриете тук.