Фондация „Право и Интернет“ ще бъде домакин на ученици и студенти по време на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана ежегодно от Junior Achievement Bulgaria.

На 17-ти ноември 2016 г. избраните кандидати ще прекарат един ден в неправителставената организация и ще учат директно от топ мениджърите и топ служителите ѝ.

Целта на инициативата „Мениджър за един ден“ е да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България.

Отворените позиции, които предлага Фондация „Право и Интернет“ като част от инициативата, са Изпълнителен директор и Експерт „Програми и проекти“.

Ако сте ученик или студент и желаете да се запознаете с методите на стратегическо планиране и управление на НПО, разработване и управление на проекти, осъществяване и поддържане на контакти с партньорски национални и международни организации, кандидатствайте чрез платформата на събитието за Изпълнителен директор или за Експерт „Програми и проекти“.