COPKIT ви кани да изразите своето мнение за специалната сесия „Анализ на данни в системите за разузнаване на сигурността“ на 18-та международна конференция за обработка на информация и управление на несигурността в базирани на придобиване на знание системи (IPMU 2020), която ще се проведе в Лисабон (Португалия) на 15-19 юни 2020г.

Анализът на данните става все по-важен в много области на приложение, включително върху това, което е фокусирано в специалната сесия, а именно системите за разузнаване на сигурността. Управлението на несигурността играе важна роля в информацията за сигурността, когато информацията и знанията са получени от различни източници, като например отворени източници (интернет, новини и др.) И човешкото наблюдение, по своята същност е несигурно поради несъвършенства от различни видове, като например (не) надеждност на източника, липсващи данни, податливи на грешки данни, неточна информация (включително фалшиви новини), както и извличане на информация от неструктурирани данни (текст на роден език, реч, изображения).

Изразете мнението си

В този контекст приканваме принос по (но не само) следните теми:

Подходи AI, машинно обучение и задълбочено обучение

Анализ на големи количества данни

Извличане на информация и придобоване на знания

Съединяване на данни и информация

Разбиране на речта

Проблеми с HMI при справяне с несигурността на крайните потребители

Откриване на аномалия

Разпознаване на ситуация със заплаха

Оценка на ситуацията (оценка на заплахата)

Разследващ и стратегически анализ

Изпращане на вашето мнение

Важни срокове

Срок за подаване: 23 февруари 2020 г.

Уведомление за приемане: 8 март 2020 г.

Изпращане: 31 март 2020 г.

Документите трябва да се подават чрез уебсайта за подаване на EasyChair, в записа, посветен на специалната сесия (специална сесия SS22).

За повече информация относно формата на вашия принос и за представянето на мнението, моля, посетете https://ipmu2020.inesc-id.pt/?page_id=429 или не се колебайте да се свържете с нашия екип:

Хенрик Легинд Ларсен, Legind Technologies A / S, Дания (henrik@legind.com)

Мария Хосе Мартин-Баутиста, Университет в Гранада, Испания (mbautis@decsai.ugr.es)

Хасане Есафи, CEA, Франция (hassane.essafi@cea.fr)

За повече информация относно COPKIT посетете уебсайта на проекта и ни следвайте в Twitter, LinkedIn и Facebook или се свържете с нас на copkit@copkit.eu.

Повече информация тук: https://copkit.eu/call-for-papers-data-analytics-i...