Мина Кюркчиева

Мина Кюркчиева завършва специализирано образование в Институтът по въздушен транспорт и авиоколеж на България (Sofia Flight Training), едновременно с бакалавърска степен, с успешно сливане на години, по Финансов мениджмънт и маркетинг от Висше училище по застраховане и финанси. Продължава с първа магистърска степен по Управление на човешките ресурси и лидерско поведение. Понастоящем завършва успешно втора магистърска степен по Приложна бизнес психология, с профил насочен към хора, процеси и ефективно управление.

Резюме

Мина Кюркчиева завършва специализирано образование в Институтът по въздушен транспорт и авиоколеж на България (Sofia Flight Training), едновременно с бакалавърска степен, с успешно сливане на години, по Финансов мениджмънт и маркетинг от Висше училище по застраховане и финанси. Продължава с първа магистърска степен по Управление на човешките ресурси и лидерско поведение. Понастоящем завършва успешно втора магистърска степен по Приложна бизнес психология, с профил насочен към хора, процеси и ефективно управление. Предишният й опит включва работа като организатор счетоводна дейност, данъчен инспектор за голяма Столична община и стюардеса за чартерна авиокомпания. Присъединява се към екипа на Фондация „Право и Интернет“ през ноември 2022 г.

Професионалните й интереси са свързани с иновацци и предприемачество, лидерство и мениджърска ефективност. Владее свободно английски език и има основни познания по руски език, член е на Български червен кръст и доброволец в различни социални кампании.