Скъпи читатели,

Приветстваме ви в бюлетина на LinkedIn за проекта RELEASE, където се задълбочаваме в последните новини, прозрения и резултати. Радваме се да се присъедините към нас в това пътуване, докато изследваме динамичния свят на предварителното задържане и неговите алтернативи!

През последните два месеца проектът RELEASE проведе успешно два международни семинара. Едно се проведе в Братислава и едно в Познан. Работните срещи събраха практикуващи юристи, съдии и прокурори и послужиха като платформи за диалог и обмен на знания. Участниците имаха възможност да обсъдят констатациите от въпросниците, да споделят най-добри практики и да участват в продуктивен дискурс.

Посветихме този брой на националните събития на проекта, като скоро ще бъде публикуван специален брой с повече информация за международните събития на RELEASE.

Последвайте връзката по-долу, за да останете на линия и да се насладите на четенето си:

https://www.linkedin.com/pulse/release-project-new...

В случай, че искате да следите новините и резултатите на проекта, може да се абонирате за бюлетина RELEASE: https://forms.office.com/e/GLXbbf1iV4

Целта на бюлетина е да информира съответните заинтересовани страни за текущите актуализации на проекта и да споделя подходяща информация. материали и новини по темата за по темата за досъдебното задържане.

Проектът RELEASE се координира от Фондация "Право и Интернет" и се осъществява с подкрепата на програма ‚Правосъдие‘ (2021-2027) на Европейската комисия по договор за изпълнение № 101090815.