С удоволствие съобщаваме, че на 22-ри април 2020 г. в 12ч. българско време COPKIT ще проведе своя втори публичен уеб семинар за въвеждане на инструмента за придобиване на знания на COPKIT, инструмент за проучвателен анализ за откриване на връзки между различни теми, появяващи се в рекламите на darknet.

Проектът COPKIT обединява правоприлагащите органи, индустрията и академичните среди, за да създаде екосистема за разузнаване и знание за правоприлагащите органи, за да подкрепи превенцията, разследването и смекчаването в контекста на борбата с организираната престъпност и терористичните организации.

В този уебинар ще предоставим преглед на основните аспекти на инструмента за откриване на знания, като обясним как може да се използва за откриване на нови знания под формата на взаимоотношения или модели, произтичащи от анализа на рекламите в тъмните мрежи, с особен акцент върху огнестрелното оръжие трафик.

Това е вторият от поредицата уебинари, организирани от COPKIT за правоприлагащи органи и други заинтересовани страни в проекта. Той е безплатен и отворен за всички.

Всеки, който желае да присъства, трябва да се регистрира тук.

За повече информация и актуализации следвайте ни в Twitter, LinkedIn и Facebook и се колебайте да се свържете с нашия екип на copkit@copkit.eu.

Повече информация тук: https://copkit.eu/copkits-second-webinar-a-knowled...