GDPR


28.05.2018 / #GDPR новини

Нашият правен експерт Деница Кожухарова коментира в БНР промените в Закона за защита на личните данни

На 25 май 2018 г. нашият правен експерт Деница Кожухарова участва в предаването по Българското национално радио „Преди всички“. Поводът беше становище...

11.05.2018 / #GDPR новини

GAP анализ – какво трябва да знае бизнесът за него?

От 25 май тази година всички дейности, свързани с обработване и съхраняване на лични данни във всяка организация подлежат на нова регулация – GDPR....

11.05.2018 / #GDPR новини

Фондация „Право и Интернет“ сключи споразумение с Бюро Веритас България за съвместни действия в сферата на GDPR

Фондация „Право и Интернет” (ФПИ) подписа споразумение за сътрудничество с Бюро Веритас България, с цел обединяване на усилия по предлагане и изпълн...

11.05.2018 / #GDPR новини

Фондация „Право и Интернет“ сключи споразумение с „Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес“

На 25.04.2018 г., на връх своя 38-ми рожден ден, Сдружение „Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес“ (БСК) подписа споразумение за съ...

11.05.2018 / #Обучения

Новата регулация за защита на личните данни (GDPR)

Обучения на тема защита на личните данни от водещи експерти в областта

11.05.2018 / #Обучения

Електронна идентификация и електронни удостоверителни услуги (eIDAS)

Приведете Вашия бизнес в съответствие с новата европейска правна уредба!

11.05.2018 / #Обучения

Бизнес етикет

Искате ли да се чувствате уверени във всички аспекти на бизнес комуникацията?

11.05.2018 / #GDPR

Кодекси за поведение

Един от механизмите за правилното прилагане на разпоредбите на Регламента от отделните сектори и индустрии, е изработването на Кодекси за поведение съ...

11.05.2018 / #GDPR

Мерки по привеждане в съответствие с GDPR

Фондация „Право и Интернет“ изготвя мерки по привеждане в съответствие базирани на обща информация, относно процесите по обработване на лични данни, п...

11.05.2018 / #GDPR

Одит и правен анализ на съответствието с Общия регламент за защита на личните данни

Фондация „Право и Интернет“ предоставя консултантски услуги и съдействие във връзка с извършването на цялостен правен анализ на съответствието с изиск...

© Фондация "Право и интернет" Вход

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.