Дата: 23 Юни, 15:00 часа

Тема: Представяне на проект FAIR и приложението, разработено в рамките на проекта. Обсъждане на актуални теми с проф. д.ю.н. Георги Митов.

Организатор: Фондация "Право и Интернет".

Лектори: проф. д.ю.н Георги Митов

Фондация

"Право и Интернет" има удоволствието да Ви покани да участвате в онлайн

събитие, което ще се проведе в рамките на проект "Укрепване на правото

на справедлив съдебен процес на заподозрените или обвинените в престъпление лица (FAIR).Събитието ще се проведе чрез платформата Microsoft Teams на 23 юни 2020 г. от 15 до 16 часа.То ще включва представяне на проекта и приложението FAIR, насочено към заподозрени и обвинени в престъпление лица, разработено в рамките на проекта.

Нещо повече, лектор на събитието ще бъде проф. д.ю.н. Георги Митов, който ще засегне актуални проблеми във връзка с отражението на коронавирус паднемията върху упражняването на процесуалните права на страните и провеждането на наказателните производства изобщо.

За да вземете участие в онлайн събитието, моля регистрирайте се тук. Всеки, който вземе участие в събитието, ще получи "Наръчник с добри практики", разработен в рамките на FAIR, който съдържа в себе си добри практики от четирите партньорски държави по проекта (България, Австрия, Гърция и Унгария) относно обезпечаването на правата на лица, задържани в наказателното производство.

Ако имате желание да научите повече, не пропускайте да се регистрирате и давземете участие в онлайн събитието по проект FAIR! За повече информация, пишете ни на fair@netlaw.bg